tsescorts.com
FindUsNow.com

ZWEMBAD
Het zwembad zicht vanaf de top. De afmetingen van het zwembad zijn m.. 14 x 7, met minimale diepte meter. 1,20 en beste diepte van m.. 2,20, met geen enkel probleem dus voor de kinderen en voor de volwassenen die niet kunnen zwemmen. Water dat vanaf de rand wordt ondersteund door een reeks stappen die geleidelijk zachtjes afdalen tot aan de onderkant raken.


TUIN
Probeer de aangenaam gevoel van ontspannen in onze tuin voorstellen, gewiegd van de geuren en de typische geluiden van het land. Een verkorten van onze tuin, met enkele voorbeelden van de flora waarin u duik inch.


BAR
Onze bar is altijd tot uw beschikking om elke vorm van drank u verkiest te bereiden. Zijn dat de eerste koffie, of een kokende cappuccino, die van ons geselecteerde cocktails of van onze tonic kruidenthee. Een heerlijke hoek voor het proeven van onze voorbereidingen, zelfs om de warmte van de open haard. In de koude winters 's avonds kunt u genieten van aangename relaxs zat voor de open haard proeverij kastanjes en wijn bruidegom.


PRODUCTEN
Il Piancardato kunt u altijd in leven zijn heerlijke smaken verwerven van de fabrikanten van: olie, hypocriet, honing, champignons, jam, salumi, delicatessen. Alles wordt geproduceerd en geselecteerd in de stipte naleving van de lokale traditie.


ACTIVITEITEN
U ziet verbazingwekkende dagen doorbrengen bij het berijden paarden in de incontaminate omgeving van ons land. Vissen, jagen, schieten Vlucht, Jeep tours binnen het bedrijf, boogschieten, mountainbiken, Ping Pong. Voetbalveld voor plezier en spelletjes tussen de gasten.


EXCURSIES
Het Parco del Sole - City Of de zondag (wildpark en leuk voor kinderen) - Trasimeno Lake - Marmore Falls - Assisi - Todi - Spoleto - Perugia - Rome Km - 150 Florence 170 Km